logo

Inainte sa va spunem cate ceva despre noi, doresc sa va spun de ce sa veniti la “Coafor Elegant”, ce putem sa va oferim si la ce sa va asteptati:

  • puteti sa va programati doar pentru a cere sfaturi in privinta tunsorii sau a culorii, dar si pentru a primi recomandari de produse pentru par
  • inainte de a incepe o lucrare te vom consilia pentru a intelege clar ce ti-ai dorit si ce ai ales. Sunt foarte multi factori pe care trebuie sa ii avem in vedere inainte de a incepe o tunsoare sau o culoare, mai ales in cazul celor noi

 

Inaltimea, forma fetei, culoarea pielii, culoarea ochilor sau a parului, tehnicile de ingrijire pe care le folosesti acasa, toate acestea conteaza atunci cand alegem un nou stil:

  • daca ai anumite idei poti veni cu poze sau cataloage pentru a discuta pe marginea lor
  • vei avea parte de servicii de calitate, preturi convenabile si o ambianta placuta

 

In ce priveste experienta noastra, trebuie sa stii ca avem 22 de ani de cand practicam aceasta meserie, pe care o iubim si o facem din pasiune. Din acest motiv suntem mereu la curent cu noile tehnici, moda, trenduri si tot ce tine de domeniul coafurilor, a tunsorilor si a tratamentelor de ingrijire. Avem seminarii si cursuri facute alaturi de Wella si Matrix, de unde mereu ne imbogatim bagajul de cunostinte.

Va asteptam cu mult drag sa ne cunoastem si sa lucram impreuna.