logo
  • Nu stii ce sa alegi pentru parul tau? Coafor Elegant iti ofera servicii complete si sfaturi utile
Tuns scurt
Tunsori scurte oferite de Coafor Elegant Tunsul scurt inseamna atitudine si curaj! Aceasta tunsoare este potrivita persoanelor dinamice, indraznete si cu precadere celor minione. Tunsul scurt va fi tot timpul la moda, cel clasic oferind contururi clare si nici un ornament.
> detalii
Tuns mediu
Tuns mediu Tunsul mediu in scari cea mai purtabila tunsoare. Tunsoarea in scari, pana la nivelul umerilor, este cea mai sigura si mai feminina optiune potrivindu-se oricarei fizionomii, oricarui tip de par si oricarei varste.
> detalii

Tuns bob
Tunsori bob Tunsoarea Bob este inca cea mai in voga tunsoare in toate formele ei, simetric, asimetric, cu breton sau fara si tuns la lungimi diferite. Aceasta tunsoare este foarte indragita si purtata.
> detalii
Tuns lung
Tuns lung Parul lung reprezinta feminitate si eleganta. Un astfel de par va fi intotdeauna la moda si daca este bine ingrijit, varfurile tunse regulat, nu o sa te saturi sa-l privesti si sa-l dezmierzi.
> detalii

Tunsori barbati
Tunsori barbati In ultimii ani si barbatii au inceput sa fie mai preocupati de cum arata si ce trunsoare li s-ar potrivi. Barbatul clasic va adopta o tunsoare usor de aranjat, pe cand cel indraznet va aborda un look chic.
> detalii
Coafuri
Coafuri mereu la moda In ziua nuntii tale,ochii si camerele vor fi atintite asupra ta si vei dori sa arati bine. Miresele cu parul lung au mai multe variante de coafuri decat cele cu parul scurt si cu toate astea misiunea de a alege o coafura poate fi coplesitoare.
> detalii

Vopsirea parului
Vopsirea parului Aceasta tunsoare este potrivita persoanelor dinamice, indraznete si cu precadere celor minione. Tunsul scurt va fi tot timpul la moda, cel clasic oferind contururi clare si nici un ornament.
> detalii
Extensii par
Extensii par Vrei sa ai un par lung cu volum si cu un rezultat imediat? Extensiile cu microring sunt rezolvarea! Acestea sunt semi-permanente cu prindere prin fixarea unor ineluse pe suvita ta de par.
> detalii

Manichiura
Manichiura clasica sau cu gel Se spune despre maini ca reprezinta cartea noastra de vizita. Din acest considerent trebuie sa avem mereu grija de aspectul manichiurii, deoarece aceasta completeaza frumusetea mainilor.
> detalii